Momenteel zijn er werkzaamheden in de Nieuwe Kerk.

Let op:
- Vanaf 6 november 2021 is het laten zien van uw coronatoegangsbewijs (QRcode) in combinatie met een geldig identiteitsbewijs verplicht. U heeft het toegangsbewijs en uw identiteitsbewijs nodig in beide kerken en op de toren van de Nieuwe Kerk.
- In de winkel en in de toren van de Nieuwe Kerk adviseren wij het dragen van een mondkapje.
- Bij onweer en/of windkracht 6 zijn wij genoodzaakt de toren te sluiten. Dit is voor uw eigen veiligheid. U kunt dan met uw ticket een andere keer terugkomen om de toren alsnog te beklimmen.
- Het kan voorkomen dat de kerken zijn gesloten. Bekijk daarom áltijd de actuele openingstijden op de website.
- DE TOREN SLUIT EEN UUR EERDER DAN DE KERK.

De link voor het bestellen van de tickets vindt u hieronder. Een ticket voor de kerk is geldig voor de Oude én Nieuwe Kerk in Delft. Voor het beklimmen van de toren geldt een apart ticket.

Om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, vragen we u voor het boeken eerst hier onze aangepaste bezoekersvoorwaarden te lezen.

Kerk tickets

Koop hier uw ticket voor de kerk: KERK TICKETS

Toren tickets

Koop hier uw ticket voor de toren:TOREN TICKETS