Kerken

Combi

Volwassenen
€ 5.50 € 4.50
Student / Scholier (t/m 25)
€ 4.00 € 3.50
Kinderen (6 t/m 11)
€ 1.50 € 2.50
Kinderen (t/m 5)
Gratis Geen toegang

• Vanaf 6 november 2021 is het laten zien van uw coronatoegangsbewijs (QRcode) in combinatie met een geldig identiteitsbewijs verplicht. U heeft het toegangsbewijs en uw identiteitsbewijs nodig in beide kerken en op de toren van de Nieuwe Kerk.
  • Klik op deze link voor het reserveren van uw online tickets.
  • U kunt ook in de kerk of in onze shop op het marktplein (Markt 73) uw tickets aanschaffen.
  • Kinderen t/m 5 jaar hebben geen toegang tot de toren.
  • Kinderen van 6 tot 16 jaar mogen enkel onder begeleiding van een volwassenen de toren beklimmen.
  • Paraplu's zijn niet toegestaan op de toren.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan. Hulphonden zijn uiteraard wel welkom.
  • Studenten korting wordt alleen gegeven op vertoon van een geldige studentenkaart.
  • Eten en drinken is niet toegestaan in de kerken en de toren.
  • De museumjaarkaart is niet geldig.
  • De Rotterdampas geeft gratis toegang tot kerk(en) en toren.

Maandag - Vrijdag

November t/m Januari
11.00 - 16.00 10.00 - 17.00
Februari t/m Oktober
10.00 - 17.00 10.00 - 17.00

15 min. voor sluitingstijd worden er geen bezoekers meer toegelaten tot de kerk. De toren sluit een uur eerder dan de kerk.

• De toren kan i.v.m weersomstandigheden gesloten zijn.
  • De kerken kunnen gesloten zijn i.v.m diverse activiteiten. Voor eventuele aangepaste openingstijden, zie activiteiten.
  • In de kerstvakanties zijn de kerken zowel doordeweeks als op zaterdagen geopend van 10:00 - 17:00.
  • Beide kerken zijn rolstoel toegankelijk. Let op: de vloer kan echter ongelijk zijn.