We willen u vragen voorafgaand aan uw bezoek onderstaande regels goed door te lezen. Voor vragen mag u ons altijd bellen (015 2123025) of een e-mail sturen (info@nieuwekerk-delft.nl)

Voorafgaand aan het bezoek

• Kom, als dat mogelijk is, met eigen vervoer.
• Kom alleen, met zijn tweeën, of met kinderen uit uw huishouden.
• Blijf thuis als u een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
• Blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten, tot iedereen 24 uur lang klachtenvrij is.
• Was voorafgaand aan het bezoek uw handen met zeep/ desinfectant, minimaal 20 seconden.
• Laat tassen en, indien het weer het toelaat, jassen zoveel mogelijk thuis. Er kan tijdelijk geen gebruik worden gemaakt van bagagekluisjes.
• Op verzoek van de GGD delen wij mogelijk uw emailadres om Coronabesmettingen op te sporen.

1. Kom zo veel mogelijk op eigen gelegenheid naar de kerk.
  2. Als u verkoudsheidsklachten hebt, kunt u de kerk helaas niet bezoeken.
  3. Voorlopig is de kerk uitsluitend te bezoeken door voorafgaand aan uw bezoek online een ticket te reserveren. Dit geldt ook voor houders van de Rotterdampas & Hollandpas.
  4. Zonder online ticket is toegang tot de kerk helaas niet mogelijk. Tickets zijn te bestellen op onze ticketpagina.
  5. Bij het bestellen van een online ticket hanteren wij tijdsloten om drukte in de entree en in de kerk te voorkomen.
  6. Groeps- en schoolbezoeken aan het museum zijn voorlopig helaas niet mogelijk.
  7. Rondleidingen, cursussen, lezingen en andere publieksactiviteiten zijn voorlopig geannuleerd.

In de kerk

1. Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  2. In de kerk is grotendeels een eenrichtingsroute opgesteld, zodat u zich veilig en op 1,5 meter afstand van andere personen in de kerk kunt verplaatsen. De in- en uitgang van de kerk zijn van elkaar gescheiden. U verlaat de kerk altijd via de winkel.
  3. In de kerk wordt gezorgd voor extra schoonmaak van contactpunten en aanraakoppervlakken, zoals deurklinken, wc's, kranen en betaalautomaten. Op diverse plekken is er desinfecterende handgel beschikbaar.
  4. Wij vragen u waar mogelijk uw jas en tas niet mee te nemen naar de kerk of waar mogelijk achter te laten in de auto.
  5. Betalen met contant geld is voorlopig beperkt mogelijk. Wij verzoeken u met pin of mobiel te betalen.
  6. De kerktoren kan worden beklommen. Hiervoor dient u apart een ticket te kopen via onze online ticketpagina.
  7. Voor het beklimmen van de toren krijgt u een uitgebreide instructie om de toren veilig te kunnen beklimmen.